Kauppa

Rakenna itsellesi nosto-ovi haluamillasi varusteilla. Huomioithan, että nosto-ovi on aina mittatilaustuote.

Hinnastossa kokoluokkia, joilla ovi rakennetaan. Jos haluat PIENEMMÄN oven, niin ilmoita koko ostoskorissa tai sähköpostilla info@idomusfinland.fi. Ovien mitta ilmoitettu millimetreissä leveys x korkeus.

Oven mittaus: mittaa aukon leveys, korkeus ja vapaa ylätila. Nosto-ovi on käytännössä hieman isompi kuin aukko. Nosto-ovi asennetaan aina sisäpintaan, joten huomioi valokytkimet hyllyt ja muut vastaavat.

Kun valitset varustetta, lue kyseisen varusteen ohjeistus jos sellainen on.

Maksutapa on lasku, OP rahoitus tai Klarna. Tuotteiden toimitus on n. 5 viikkoa maksusuorituksen jälkeen. Jos haet rahoituspäätöksen Osuuspankilta, tilaus vahvistetaan hyväksytyn rahoituspäätöksen jälkeen. Rahoitusta voit hakea “rahoitus” välilehden kautta, josta sivusto ohjaa pankin sivulle.

Tilausvahvistuksen jälkeen peruutusmahdollisuus on mittatilaustuotteilla 2 vuorokautta ja varastotuotteilla palautusoikeus on 14 vuorokautta, mikäli tuote on käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Asiakas vastaa palautuksen tilaamisesta ja kustannuksista. Palautuksessa hyvitetään vain tuotteen hinta, mutta ei kuljetuskustannuksia kumpaankaan suuntaan.

Näytetään tulokset 1–16 / 26